Dronken man in tuinstoel

29 juli 2011

DORDRECHT - Op de Zuidendijk is in de nacht van donderdag op vrijdag een 28-jarige Pool aangehouden. Hij lag daar beschonken toestand in de tuinstoel in de achtertuin bij een woning. De politie kreeg de melding van bewoners dat er meerdere personen dronken overlast zouden bezorgen. Agenten troffen 1 man aan. Hij is aangehouden voor openbare dronkenschap en ingesloten. Na ontnuchtering in een cel is hij vrijdagmorgen weer heengezonden. Er is proces-verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.