Vrouw beroofd van sierraden

31 juli 2011

DORDRECHT - Een 79-jarige vrouw uit Dordrecht is op zaterdagmiddag 30 juli van haar sierraden beroofd. De vrouw liep rond 15.45 uur op de Brouwersdijk ter hoogte van de Helmersstraat. In een van de parkeervakken stopte een donkerkleurige auto. De bestuurder, een man van ca. 40 – 45 jaar met donker haar en donker gekleed,  vroeg de weg, waarna er een vrouw uitstapte.

Deze vrouw van ca. 40 jaar oud met donker haar, donker jasje en gebloemde rok/broek, pakte de 79-jarige bij haar handen en wisselde vermoedelijk haar sierraden om. Nadat de auto weer vertrokken was kwam de vrouw hierachter. In de auto zat ook een ca. 10 jaar oude jongen die een geel jasje droeg en een vierde persoon met onbekend signalement.


De politie is op zoek naar getuigen. In een bushokje vlakbij zat een aantal mensen. Mogelijk hebben zij of andere voorbijgangers iets van het incident of de verdachten gezien. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via tel: 0900  8844. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.