Man onder invloed raakt te water

31 juli 2011

DORDRECHT - Op zaterdagmiddag 30 juli kreeg de politie de melding dat er een persoon in het water aan de Noorderelsweg terecht was gekomen. Het bleek te gaan om de bestuurder van een bromfiets, een 60-jarige man uit Dordrecht. Een getuige had gezien dat hij te water raakte en schoot hem te hulp. De man was aanspreekbaar en werd uit het water gehaald door de hulpdiensten. Hij was onder invloed en is voor controle mee genomen naar het ziekenhuis. Daar is hij tevens verhoord en is zijn rijbewijs ingevorderd. Vervolgens is de man heen gezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.