Man en meisje met stroomstootwapen aangehouden

02 augustus 2011

DORDRECHT - Een 19-jarige man uit Dordrecht en een 17-jarig meisje uit Zwijndrecht zijn op 1 augustus rond 21.30 uur op het Statenplein aangehouden. Een politiebiker zag de man daar met een stroomstootwapen in zijn hand en reed daarop naar hem toe. In de tussentijd gaf de man het wapen aan het meisje dat het ding in haar handtas stopte. Het bleek een stroomstootwapen in de vorm van een (nep) mobiele telefoon te zijn. Daarop werden de man en het meisje aangehouden. Na een nacht cel worden beiden verhoord. Het illegale wapen is in beslaggenomen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.