Politie zoekt getuige(n) van aanrijding

03 augustus 2011

DORDRECHT - Bij een aanrijding tussen een 18-jarige automobilist uit Dordrecht en een 19-jarige scooterrijder uit Dordrecht is de bromfietser gewond geraakt. De botsing vond op 2 augustus om 20.15 uur plaats ter hoogte van de kruising Galileïlaan-Kapteynweg. De bromfietser had last van zijn been en nek , maar was goed aanspreekbaar. De automobilist bleef ongedeerd; hij reed in een grijze Opel Vectra over de Galileïlaan in de richting van de Keplerweg.
De bromfietser, een maaltijdbezorger, verklaarde dat hij voor ee
n verkeerslicht stond te wachten tot hij de Galileïlaan kon oversteken om de Kapteynweg op te rijden. Toen hij groen licht had, stak hij over en volgde de aanrijding. De automobilist werd aangehouden op verdenking van het veroorzaken van een ernstig verkeersongeval. Na zijn verhoor is hij heengezonden.

Politie zoekt getuigen
De politie zoekt getuigen van de aanrijding. Wie de aanrijding heeft zien gebeuren en nog niet met de politie heeft gesproken, wordt verzocht te bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en te vragen naar de Surveillancedienst in Dordrecht.

De politie is specifiek op zoek naar een man die een omstander had verteld dat hij de aanrijding gezien had, maar daarna was doorgelopen. De politie heeft hem nog niet gevonden en wil hem graag spreken. Deze getuige was een man met een niet-Nederlands uiterlijk, met een mager postuur. De man droeg een wit T-shirt en had zijn dochter bij hem. Hij is weggelopen in de richting van de Planetenlaan. Ook voor deze getuige geldt dat hij kan bellen naar 0900-8844.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.