Verdachten van mishandeling en beroving aangehouden

07 augustus 2011

DORDRECHT - Vier mannen van 24 (2x), 25 en 26 jaar uit respectievelijk Lelystad, Vlaardingen, Groningen en Rotterdam zijn op 6 augustus om 22.30 uur op de Laan der Verenigde Naties bij de oprit naar de A16 aangehouden. De vier zaten samen in één auto en hadden kort daarvoor op dezelfde straat een aanrijding met een andere auto gehad.

De bestuurder van deze auto, een 24-jarige man uit Almere, werd naar eigen zeggen door de auto met de mannen erin gesneden en botste vervolgens tegen deze auto aan, met geringe schade tot gevolg. De mannen kwamen direct hun auto uit, maar gingen weg toen de 24-jarige zijn auto op slot hield  en wegreed. Het slachtoffer ging naar een nabijgelegen tankstation om van de schrik bij te komen, toen de auto met de mannen naar hem toe kwam rijden.

Nu stapte het slachtoffer wel uit en hij werd door de vier mannen belaagd. Hij werd geschopt en geslagen en hem werd een ketting en geld afgenomen. Daarop reden de vier mannen weg, maar ver kwamen ze niet. De gealarmeerde politie had hen snel gevonden en langs de kant van de weg gezet. De vier zitten vast. Het slachtoffer moest voor controle naar het ziekenhuis en kon daarna aangifte doen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.