Man vernielt ruiten en wordt aangehouden

11 augustus 2011

DORDRECHT - Een 47-jarige man uit Dordrecht is op 10 augustus door beveiligingspersoneel van de NS aangehouden en aan de politie overgedragen. De man vernielde met een baksteen elf ruiten van een bank aan de Stationsweg. De NS’ers overmeesterden en boeiden hem, waarna agenten hem mee naar het politiebureau in Dordrecht overbrachten. Waarom de verwarde man de ruiten vernielde, is niet bekend. Agenten gaan hem in de loop van 11 augustus verhoren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.