"Phocas Kingma was de Herman Brood van Dordrecht"

13 augustus 2011

DORDRECHT - Phocas Kingma was de Dordtse Herman Brood. Zo wordt gesteld over een eens vermaarde musicus in Dordrecht. Het gezicht van de befaamde popformatie The Snowflake is niet vergeten, zo blijkt uit geschiedschrijving op internet.
Phocas mocht maar 52 jaar worden, maar verhalen over hem lijken langer te zijn.  Muziek was Phocas en Phocas was muziek. De conclusie: zonder muziek leeft Phocas niet, is volkomen juist.


Mooie herinneringen zijn na te lezen op:

#http://apiedapie.wordpress.com/2011/07/29/zonder-muziek-leeft-phocas-kingma-niet/

 

De Bombardon, de voorganger van Merz, speelde ook een rol in het leven van Phocas.

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.