Tom van Bokhoven schaakkampioen de Klockelaer

14 augustus 2011

DORDRECHT -Tm van Bokhoven, webmaster van de nieuwssite www.tomsschaakboeken.nl, is de nieuwe kampioen van de Klockelaer. Hij wordt aanstaande donderdag (18 augustus) gehuldigd in het dienstencentrum aan de Tak van Poortvlietstraat in Dordrecht.

 

De Klockelaar is een succesvolle overdagschaakclub, die het nieuwe seizoen haast traditioneel open met een simultaan van de drie-voudig kampioen van de Willige dame, Hans Berrevoets. De ochtend begint om half tien.

 

Meer op:

www.tomsschaakboeken.nl

.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.