Politie zoekt getuigen van auto-inbraken

15 augustus 2011

DORDRECHT - De politie zoekt getuigen van auto-inbraken die in het weekend van 11-14 augustus in Dordrecht Oost hebben plaatsgevonden.

Op donderdag-, vrijdag-, en zondagnacht werd op de Palissander, het Rudyard Kipling-erf, de De Jagerweg, de Driehoek en de Waterman in zeker vijf auto's ingebroken waarbij of de deur of een ruit werd vernield. De dader(s) maakten onder meer CD's, navigatieapparatuur en een camera buit. De schade loopt per auto al snel in de honderden euro's.

Wie in de bewuste nachten getuige is geweest of andere informatie heeft die leidt naar de dader(s) wordt dringend gevraagd contact met de politie op te nemen. Men kan bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar de politie van het Wijkteam Oost in Dordrecht. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000 (gratis).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.