DFC wint Van Adrichem toernooi

15 augustus 2011
DFC wint Van Adrichem toernooi

DORDRECHT - Voetbalvereniging DFC heeft verrassend het eigen Van Adrichem toernooi gewonnen tegen plaatsgenoot Oranje-Wit, dat met 3-1 werd verslagen. De doelpunten werden gescoord door Marvin Hooplot, Franklin Wielingen en Aron de Keijzer. Oranje-Wit scoorde tegen door Sven Akkerman.
 

De derde plaats werd behaald door EBOH zondag, dat RCD versloeg met 5-3.

Ook ODS won dit weekend zijn eigen Koos de Snootoernooi, door Oranje Wit 2 met 6-2 te verslaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.