Business golfclub Drechtsteden gaat van start

17 augustus 2011
Business golfclub Drechtsteden gaat van start

DRECHTSTEDEN - Op maandag 12 september 2011 vindt de eerste afslag van Business golfclub Drechtsteden plaats, de eerste businessclub in de regio die zich richt op ondernemers/ managers die de passie golfen delen.

De Business golfclub Drechtsteden is een initiatief van de ondernemers Chris van der Waard uit Dordrecht en Peter Deege uit Papendrecht.

Chris van der Waard: "Ik ben begonnen als banketbakker bij banketbakkerij & kondotorei van der Sterre en in 2007 de onderneming overgenomen samen met mijn vrouw. In 2011 mijn GVB gehaald en vind het leuk om met een vaste club te gaan golfen. Ik ben ambiteus in mijn werk en houd van contact met mensen. Ik kreeg toen het idee om hier in de drechtsteden een golfclubje op te richten om zo een zakelijk netwerk op te bouwen en ontspannen golf te spelen. Op de golfbaan vertelde ik aan Peter over mijn plan en deze was meteen enthousiast!"

Peter Deege: "Ik ben begonnen in 1995 als assistent-accountant en na diverse werkgevers ben ik in 2008 vennoot geworden bij Van Noord Accountants en Belastingadviseurs. In 2009 heb ik mijn GVB gehaald, maar te druk gehad om er meer mee te doen, terwijl het spelletje zo leuk is! Toen Chris met deze gedachte kwam was ik direct enthousiast, omdat het vooral eenvoudig is en je een maandelijkse afspraak een goede motivator is om het spel te spelen en daarnaast ook nog te netwerken.
Eén keer per jaar stellen we ten doel om een wedstrijd te spelen, waarbij de opbrengst ten gunste van een goed doel komt. Dit doel wordt jaarlijks vastgesteld."

Business golfclub Drechtsteden is geen club gebonden aan een specifieke golfbaan of golfclub, maar alleen een club van mensen.

Voor meer informatie en aanmelden, zie www.businessgolfclubdrechtsteden.nl.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.