Zomerschaakfeest in de Lutherse kerk

19 augustus 2011
Zomerschaakfeest in de Lutherse kerk

DORDRECHT - In de Lutherse kerk aan de Vriesestraat 20-22 is er zaterdag 27 augustus een zomerschaakfeest vanaf één uur. Schaakclub de Willige Dame biedt een viertallencompetitie aan en een simultaan. Voorzitter Cor Paans vindt dat er alle reden is voor een zomerschaakfeest. Zijn vereniging is voor de eerste keer gepromoveerd naar de landelijke competitie.

Deze wedstrijden zijn op zaterdag. Dan kan de Willige Dame niet terecht in het vaste clublokaal poffertjessalon Visser. Het schaken op 27 augustus in de kerk – met medewerking van Jan Lokhorst van de Kosterij - is gelijk een proeftoernooi.

Schaakliefhebbers kunnen zich voor het viertallentoernooi aanmelden via Cor Paans tot 25 augustus: adres: paans.cor@gmail.com.

Tevens zal de drievoudig kampioen van de schaaklcub, Hans Berrevoets, tegen iedereen die zo binnenloopt vanaf één uur een simultaan spelen in de koffieruimte de Kosterij. Het viertallentoernooi is in de kerkzaal.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.