Twee aanhoudingen na ruzie op straat

20 augustus 2011

DORDRECHT - Na een ruzie op straat hebben agenten twee aanhoudingen verricht. Een 32-jarige vrouw uit Dordrecht vertelde dat ze door de ene verdachte haar had geduwd waardoor ze over een motorkap van een auto was gevallen. De andere verdachte was op haar gaan zitten en had de 32-jarige geslagen. Dat gebeurde op vrijdagavond 19 augustus 2011 op de Isaac da Costastraat in Dordrecht. Politiemensen stelden een onderzoek in en hielden twee verdachten, een meisje van 16 jaar en een 47-jarige vrouw, beiden uit Dordrecht, in de buurt aan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.