Dummies (ingezonden brief)

23 augustus 2011

DORDRECHT - De Provinciale weg is mooi geworden en de verkeerslichten zijn beter afgesteld dan ooit. Complimenten!
Wat ik echter niet begrijp is de kruising Noordhoevelaan - Provinciale weg. Hier hebben ze voorsorteervakken gemaakt, die alleen maar verwarring zaaien. Snap niet wie zoiets kan bedenken. Volgens mij een verkeerkundige, die alleen gebruik maakt van een vouwfiets?

Dhr. den Otter

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.