Dronken tegen paal aangereden

25 augustus 2011

DORDRECHT - Een 24-jarige automobilist uit Zwijndrecht is op 24 augustus op de Brouwersdijk aangehouden. De man had veel teveel gedronken en was ter hoogte van een supermarkt tegen een betonnen paal aangereden. Een agent was toevallig in de buurt en hoorde de klap en was binnen seconden ter plaatse voor de eventuele eerste hulp. De man raakte niet gewond en moest blazen. Hij bleek ruim drie keer meer te hebben gedronken dan maximaal is toegestaan. Zijn rijbewijs is ingevorderd en de auto is weggetakeld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.