Karmelkring Elia Dordrecht biedt bezinningsaanbod

27 augustus 2011 door Paul Seesink
Karmelkring Elia Dordrecht biedt bezinningsaanbod

DORDRECHT -Karmelkring Elia Dordrecht biedt bezinningsaanbod

Een nieuw kerkelijk seizoen, een nieuw bezinningsaanbod! Het nieuwe bezinningsaanbod 2011 - 2012 van het 'Centrum van Spiritualiteit' is rond. Anders dan voorheen gaat Karmel Nederland landelijk meer vanaf het internet werken. Paul Seesink, lid Karmelkring Elia Dordrecht: 'Omdat het grootste deel van het aanbod voortkomt uit de bronnen van de karmelitaanse spiritualiteit zal mogelijk in de toekomst de naam 'Centrum van Spiritualiteit' wijzigen in 'Plaats van karmelitaanse spiritualiteit.' Een overzicht van de karmelitaanse bezinningsmomenten staan vermeld op de webpagina: www.karmelcentra.nl/dordrecht'.

Nieuwe thema's
Met het vertrek van pater Jos Boermans als stuwende kracht, dreigde het fenomeen 'bezinningsaanbod' te verdwijnen. Bijtijds hebben een aantal leden van Karmelkring Elia Dordrecht een grote krachtinspanning verricht om de binnen én buiten katholiek Dordrecht al jaren vertrouwde bezinningsavonden te continuëren.
De kring biedt een aantrekkelijke reeks dagdelen aan. Naast een aantal vertrouwde bezinningsbijeenkomsten zoals bijvoorbeeld 'Samenkomen rond de Schrift' en Gelovige vorming', zijn ook nieuwe thema's opgenomen zoals: 'Bijbel in de kunst', 'Compassie', 'Lijden aan de lijdende kerk' en veel andere.
De informatie op het Internet is ook beschikbaar in een papieren brochure. Daarin is per aanbod een ruime omschrijving opgenomen. Voor de meest actuele informatie dient men echter www.karmelcentra.nl/dordrecht te raadplegen.

Zij die de diepte van karmelitaanse geestkracht willen ontdekken kunnen zich bij voorkeur aanmelden via een formulier op deze webplek.
Een gratis uitgebreide papieren brochure is verkrijgbaar bij het 'Centrum van Spiritualiteit, Nolensweg 8,  3317 LE  Dordrecht - tel. 078 652 08 40. Op dit adres worden ook de meeste bijeenkomsten gehouden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.