Verdachte slaat en trapt agenten

30 augustus 2011

DORDRECHT - Een 38-jarige man uit Dordrecht is op 29 augustus op de M.H. Tromweg aangehouden. Hij behoorde tot een groepje mannen dat op het Van Oldenbarneveldtplein stond te hangen en te drinken. Toen hun identiteit werd gecontroleerd, wist de man zich uit de voeten te maken. Hij bleek nog een boete open te hebben staan en werd snel in de omgeving gevonden. Op weg naar het politiebureau begon de man te schelden en één van de agenten te slaan, maar deze wist de vuistslag af te weren. Ook gaf hij een andere agent een trap. Uiteindelijk kon de man geboeid aan de arrestantenverzorgers van het politiebureau aan de Overkampweg overgedragen worden. Hij is in verzekering gesteld.ee zijn in verzekering gesteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.