Netwerk gaat verder als HVC

01 september 2011
Netwerk gaat verder als HVC

DORDRECHT - Netwerk haalt in uw gemeente het huishoudelijk afval op en beheert de milieustraat waar u uw afval naartoe brengt. Daarnaast is Netwerk ‘beheerder van de openbare ruimte’, dat wil zeggen: strooien als het glad is en het schoonhouden van de straten.
Sinds 2010 is Netwerk al een onderdeel van HVC. Netwerk krijgt vanaf 1 september ook de naam van HVC.
 

Andere huisstijl
Niet alleen de naam, maar ook de huisstijl (het uiterlijk) verandert. De kaartjes en stickers krijgen een andere kleur en naam. De website krijgt een ander adres: www.hvcinzameling.nl en het e-mailadres verandert in klantenservicds@hvcgroep.nl .
Voor u veranderd er niet zo veel. Uw afval wordt volgens hetzelfde schema opgehaald, door dezelfde medewerkers op dezelfde dag.

Netwerk voor bedrijven
Netwerk verleent ook diensten aan bedrijven. Deze tak blijft onder de naam Netwerk opereren.
Hier verandert dus niets.

Wie is HVC?
HVC is een energie- en afvalnutsbedrijf, van en voor gemeenten en waterschappen. Ze heeft de opdracht de deelnemende overheden te helpen met het behalen van hun energie-, klimaat-, afval- en grondstoffendoelstellingen. Voor een aantal gemeentes, zoals Papendrecht, haalt HVC het afval op en verwerkt het. Dit probeert ze altijd op de meest milieuvriendelijke en verantwoorde manier te doen.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen
met HVC, t. (078) 62 22 244,
e-mail: klantenservicds@hvcgroep.nl of kijken op
de website van HVC: www.hvcinzameling.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.