Brandje door gevallen sigaret

03 september 2011

DORDRECHT - Een gevallen sigaret heeft een klein brandje veroorzaakt. Iemand belde op zaterdag 3 september 2011 rond 03.20 uur omdat hij een brandalarm hoorde afgaan bij een woning aan de Patersweg in Dordrecht. In eerste instantie zagen agenten niets bijzonders. Hierna zagen zij kans op het balkon te komen en nadat zij de balkondeur opendeden kwam er direct rook van binnen. Ze zagen dat er iemand op bed lag en kregen de 33-jarige bewoner met moeite wakker. Hij had vermoedelijk een sigaret naast zijn bed laten vallen die vlam vatte met een grote brandplek op de vloer als gevolg. De bewoner mocht in zijn huis blijven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.