Onderzoek naar ruzie

04 september 2011

DORDRECHT - De politie onderzoekt een ruzie die plaatsvond op de Laan van Londen in Dordrecht. Op zondag 4 september 2011 rond 01.20 uur was daar een groep aan het schuilen voor de regen. Er stopte een auto waaruit vier personen stapten. Direct ontstond er een vechtpartij waarbij de verdachten mogelijk geslagen hebben met een tang.

Na de melding stelden agenten een onderzoek in met als resultaat de aanhouding van een 21-jarige man uit Dordrecht. In de loop van zondag hield de politie in het onderzoek nog twee verdachten aan, mannen van 21 en 22 jaar uit Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.