Vuurwapen gevonden bij aanhouding

04 september 2011

DORDRECHT - Bij een aangehouden verdachte heeft de politie een vuurwapen gevonden. De politie stelde op zaterdagmiddag 3 september 2011 een onderzoek in naar aanleiding van een vernieling. Bij een gebouw aan de Matthijs Marisstraat in Dordrecht was een zonnescherm vernield. Een agent zag iemand lopen waarvan het signalement overeenkwam met een van de verdachten.

Het ging om een 21-jarige man uit Dordrecht. Op de H.F. Tollenstraat volgde zijn aanhouding en bij controle zat in zijn tas het vuurwapen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.