Start verkoop eengezinswoningen in De Stormhoek

05 september 2011

DORDRECHT - Op zaterdag 10 september van 11.00 tot 13.00 uur start de verkoop van de eerste 23 eengezinswoningen in het woonplan De Stormhoek. Het wijkcentrum De Admiraal op het Admiraalsplein 168 is deze dag omgetoverd tot een presentatieruimte waar geïnteresseerde kopers zich in het gevarieerde woningaanbod kunnen oriënteren op hun droomwoning. Vanaf €199.500 v.o.n. kan men op deze aantrekkelijke en veelzijdige woonlocatie in de Reddersbuurt een huis kopen.

Groen en waterrijk plan
Het totale woonplan bestaat uit 36 eengezinswoningen en een appartementenvilla met zestien appartementen. De huidige drie portiekflats worden begin 2012 gesloopt en maken plaatsen voor een bijzonder woonplan. Geen massa, maar karaktervol en gezellig van opzet met kleinere woonblokken variërend van drie tot maximaal zes aaneengesloten woningen. De woningen zijn omgeven door water, veel groen en een parkje grenzend aan onder meer de Zuidendijk.

Er is keuze uit drie verschillende woningtypen variërend van circa 116m2 tot 140m2. De woningen liggen aan het water midden in het groen en/of aan het parkje. Binnen de typen is er ook veel keuze uit de ligging, indelingsmogelijkheden en kaveloppervlakte tot 195m². Allemaal met een achtertuin en 3, 4 of 5 slaapkamers.

Reddersbuurt
Het woonplan grenst aan de vriendelijke Reddersbuurt met veel groen en speelplaatsjes. Een kleurrijke locatie omdat alle voorzieninge dichtbij zijn. Voor vrijetijdsbesteding, dagelijkse boodschappen en welzijnvoorzieningen ligt het nieuwe Admiraalsplein nagenoeg om de hoek. Ook zijn er scholen en sportmogelijkheden. In de nabije toekomst komt op de plaats van de M.H. Trompweg het nieuwe Tromppark.

Belangstelling
Woonplan De Stormhoek is een project van wooncorporatie Woonbron Dordrecht in samenwerking met Woonbron Ontwikkelbedrijf. De verwachte start van de bouw is medio 2012 en de verwachte oplevering van het gehele woonplan is eind 2013. Tijdens de verkoopdag kunnen geïnteresseerde kopers zich meteen inschrijven voor een woning. Ook kunnen zij hiervoor terecht bij de makelaars Waltmann & Co. Makelaars (078) 613 43 11 of Vijfvinkel Trossèl Makelaardij (078) 613 96 00. Meer informatie op www.destormhoek.nl.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.