Dordrecht verwelkomt internationale en nationale ijshockeyteams

06 september 2011

DORDRECHT - Op 9,10 en 11 september wordt in de nieuwe Sportboulevard te Dordrecht de eerste editie gehouden van de Island Cup Games 2011. Een initiatief van de ijshockey vereniging Black Sheep uit Dordrecht.

Dit nieuwe, jaarlijkse, ijshockey event is opgezet om internationale en nationale teams tegen elkaar te laten spelen. Vriendschappelijke wedstrijden waar de nadruk ligt op ‘fair play’ en het inzetten voor het goede doel; Blue Ribbon.

Het evenement bijwonen als toeschouwer of bezoeker is geheel gratis. Ideaal voor ijshockey liefhebbers om leuke en aantrekkelijk ijshockey wedstrijden bij te wonen en eventueel de spelers te ontmoeten.
Dit jaar doen er 6 teams mee, waaronder een erg goed team uit Parijs. Meer informatie over de Island Cup Games 2011 is via de website www.islandcupgames.com te verkrijgen.
Island Cup Games is tevens te volgen via Facebook en Twitter.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.