Dordtse politici in debat over duurzaamheid op 14 september

06 september 2011

DORDRECHT -Dordrecht krijgt volop de kans om in debat te gaan. Woensdagavond is het Grote Stadsdebat in het Dordrechts Museum en één week later gaat het platform duurzaamheid in het Koetshuis van natuurcentrum weizigt het gesprek aan. Dordtse politici zijn gevraagd om hun mening te geven over duurzaamheid, maar iedereen kan meedoen:

Meer hierover:

Hoe kan Dordrecht duurzamer worden? Het Platform Duurzaamheid Dordrecht wil van Dordtenaren, organisaties, instellingen en bedrijven hun top 5 voor een duurzame stad verzamelen voor het Duurzaamheidscafé op 14 september.

 

Duurzaamheid is een speerpunt van het Dordtse gemeentebestuur. Tijdens het Duurzaamheidscafé moet helder worden wat volgens de politieke partijen nog extra aandacht nodig heeft om duurzaamheid in Dordrecht te stimuleren, bovenop de bestaande activiteiten en plannen in de gemeentelijke duurzaamheidsnota.

 

En willen de partijen daar bij de begrotingsbehandeling dit najaar geld voor reserveren?

 

Komen de ideeën van de politici overeen met wat er leeft in de stad? Waaraan bestaat de meeste behoefte? Tijdens het café wordt ingezet op een gezamenlijke top 5 voor de stad. Kom met ideeën en bepaal mee wat bovenaan de lijst moet staan. 

 

Het Platform Duurzaamheid Dordrecht houdt vier keer per jaar een Duurzaamheidscafé, waar mensen die actief zijn op het gebied van duurzaamheid elkaar ontmoeten om ideeën uit te wisselen en initiatieven te ontwikkelen. De Duurzaamheidscafe's vinden plaats in het koetshuis van het Duurzaamheidscentrum Weizigt aan het Van Baerleplantsoen 30. De aanvang is om 20.00 uur, de entree is gratis. Aanmelden is niet nodig.

 

Een Dordtse duurzame top 5 kan gestuurd worden naar

 

mailto:platformduurzaamheiddordrecht@gmail.c

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.