Aanrijding tussen scooter en fietser

06 september 2011

DORDRECHT - Op het Van Eesterenplein in Dordrecht  heeft zondagavond een aanrijding plaatsgehad tussen een fietser en een scooterrijder. De 17-jarige scooterrijder uit Dordrecht reed op de scooter van een vriend. Hij reed  zonder helm over het voetgangersgebied.

Het 16-jarige meisje uit Dordrecht op de fiets kwam hij tegen. Hij dacht dat zij hem wel zag maar dit bleek niet zo. Hij trachtte uit  te wijken voor de fietser maar zij kwam toch ten val. Ze was aanspreekbaar, ambulancepersoneel kwam ter plaatse voor verzorging en onderzoek naar letsel aan hoofd, nek en knie.

Mogelijk zijn er getuigen geweest die het ongeluk hebben zien gebeuren. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.