Politie op zoek naar 37-jarige man

07 september 2011

DORDRECHT/ZWIJNDRECHT - De politie is op zoek naar een 37-jarige man uit Zwijndrecht. De man was in de nacht van zaterdag op zondag 4 september op stap in een café aan de Wijnstraat in Dordrecht en is daar rond 3.00 uur voor het laatst gezien. De fiets van de man is die nacht gevonden, terwijl deze niet op slot op straat geparkeerd stond aan de Nieuwe Haven.

De ouders van de man belden zondagavond de politie toen zij die dag geen contact met hun zoon konden krijgen. De politie is hierop een onderzoek gestart, waarbij diverse personen in de omgeving van de man zijn gesproken. Ook is met honden langs het water naar de man gezocht, maar tot op heden ontbreekt elk spoor van de man.
De politie vraagt mensen die meer informatie hebben over de man of hem die nacht nog hebben gezien contact op te nemen via 0900-8844. De politie heeft geen aanwijzingen om uit te gaan van een misdrijf.

Het signalement van de man: 37 jaar, ongeveer 1,85m, oorbellen in beide oren, donkerblond haar, blauwe ogen, normaal postuur. Hij droeg die nacht een lichtblauwe spijkerbroek en een witte shirt met daarop een vaalgroene opdruk van een colbert. De fiets waarop hij reed was een witte Cumberland, herenmodel met voorop een houten krat.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.