De ijshockeyschool gaat weer beginnen

07 september 2011

DORDRECHT - Na een lange zomerstop gaat de ijshockeyschool van SaniDump Dordrecht Lions weer beginnen voor kinderen tussen de 4 en de 10 jaarop zaterdag 17 september. Vanaf deze datum wordt er in de Sportboulevard weer iedere zaterdag om 16:45 uur schaatsles gegeven door de trainers van de ijshockeyschool. Jonge kinderen maken dan op een plezierige wijze kennis met schaatsen en ijshockey. Tijdens deze lessen leren ze o.a. schaatsen, vallen, opstaan, remmen, bochten maken, enz. Als ze dat al een beetje kunnen, leren ze ook hoe je met een stick en een puck om moet gaan. Het ijs is opgedeeld in drie vakken, waar op verschillende niveau’s getraind wordt. Je krijgt dus op je eigen niveau les.

Doe ook mee met de ijshockeyschool en maak kennis met deze stoere sport! De eerste keer dat je komt, kun je je melden bij de balie van
de ijshockeyschool (in de hal van de Sportboulevard) en daar noteren we je gegevens voor de toekomst. Een helm, schaatsen en een stick
zijn eventueel tegen een kleine vergoeding op de ijshockeyschool te huur. Neem zelf (gewone winter-) handschoenen mee en als je die hebt
ook kniebescherming (van je skeelers bijvoorbeeld). Ter kennismaking zijn de eerste 3 keer gratis. Zorg wel dat je de eerste keer om 16.00 in de Sportboulevard bent, want een eerste keer is altijd even zoeken en wennen.

Als je eerst nog meer informatie wilt, stuur je een e-mail naar ijshockeyschool@dordrechtlions.nl.

Op www.dordrechtlions.nl kun je meer informatie vinden over de ijshockeyclub zelf en de ijshockeyschool van SaniDump Dordrecht Lions. Onder het kopje 'ijshockeyschool' staat een link naar een uitgebreide website met veel informatie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.