It’s a Present enthousiast over Voorstraat

07 september 2011

DORDRECHT – De Dordtse wethouder Harry Wagemakers heeft zaterdag 27 augustus officieel de nieuwe cadeauwinkel It’s a Present op de Voorstraat 403 geopend. De cadeauwinkel valt op door het gebruik van materiaal, kwaliteit en zijn grote keuze in cadeaus voor iedereen.

In een tijd dat veel zaken op de Voorstraat hun deuren sluiten, koos It’s a Present bewust voor deze locatie. De twee jonge ondernemende broers zochten eerst in Utrecht, Amsterdam en Haarlem naar een geschikte plek en kwamen uiteindelijk op de Voorstraat-West in Dordrecht uit.
"Ik kende de stad een beetje, maar toen ik hier liep te kijken naar panden was ik meteen verkocht. Als ik er met een open blik naar kijk zie ik een monumentale straat met mooie panden, waar mensen van alles kunnen ontdekken. In zo’n straat willen wij gewoon zitten,” vertelt Onderstal.

Een andere reden om voor Dordrecht te kiezen is dat de cadeaus die It’s a Present verkoopt in deze stad nog niet of nauwelijks te vinden zijn. In Amsterdam en Utrecht al wel. Bovendien zijn in die steden de huren drie keer zo hoog.
"Ook willen we niet tussen allerlei winkelketens zitten,” legt Onderstal uit. Samen met familie en vrienden hebben ze in rap tempo de hele zaak verbouwd en ingericht.

De winkel heeft een keuze aan cadeaus die je elders niet kunt kopen. "Wij pretenderen voor iedereen een cadeau te hebben. Dus ook voor mannen, want dat is vaak lastig,” zegt hij. Onderstal is blij dat hij de stap gewaagd heeft. "We komen zelf niet uit Dordrecht. Misschien dat we er daarom niet zo negatief in staan. De winkel loopt beter dan verwacht en we krijgen leuke reacties”, vertelt hij.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.