Man bedreigd en mishandeld op straat Politie zoekt getuigen

09 september 2011

DORDRECHT - Op donderdagavond 8 september omstreeks 20.20 uur is een man bedreigd en mishandeld in de Maasdwarsstraat in Dordrecht. Hij stond buiten op straat toen er meerdere donker getinte personen aan kwamen lopen die hem bedreigden en hem sloegen op het hoofd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De man raakte gewond en werd door ambulancepersoneel aan een hoofdwond behandeld. De politie startte na de melding direct een zoektocht in de omgeving. Dit leidde niet tot verdachten. Het onderzoek wordt voortgezet.

Mogelijk zijn er getuigen die op donderdagavond 8 september omstreeks 20.20 uur iets hebben gezien van het incident in de Maasdwarsstraat of meer informatie hebben over de mogelijke verdachten. Het gaat om meerder donkergetinte mannen die allen in het donker gekleed waren en allen een doek voor hun mond droegen dan wel een capuchon op hadden. Na het incident renden zij vanuit de Maasdwarsstraat linksaf de Maasstraat in waar ze vermoedelijk in een donkerkleurige auto stapten.

Heeft u informatie voor de politie inzake dit incident. Bel dan met de politie via 0900-8844 en vraag naar de recherche in Dordrecht. Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.