Man in gestolen auto aangehouden na achtervolging

09 september 2011

DORDRECHT -Op donderdagochtend 8 september is na een achtervolging een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden die in een gestolen auto reed. De politie kreeg die ochtend een melding dat over de A16 vanuit België een man in voertuig reed dat die nacht gestolen was in België.

Hierop werd door de politie een achtervolging ingezet, waarbij agenten de auto ter hoogte van Dordrecht aan de kant wisten te zetten. De bestuurder stapte vervolgens uit zijn auto en sloeg op de vlucht in de richting van een industrieterrein aan de Mijlweg. Direct werd met diverse eenheden op het industrieterrein een zoekactie opgezet, waarbij ook werd een helikopter van het KLPD werd ingezet.

Kort hierna wisten agenten de man op de Archimedesstraat aan te houden. Hij is meegenomen naar het bureau voor verhoor. Het gestolen voertuig waarin de man reed, is in beslag genomen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.