Verdachte aangehouden na inbraak in school

10 september 2011

DORDRECHT - Na een inbraak in een school in de Maasstraat in Dordrecht afgelopen nacht heeft de politie een 23-jarige man uit Dordrecht aangehouden. De politie kreeg de melding dat er via het dak werd ingebroken. In het gebouw werd een beamer weggehaald en buiten neergezet. De dader vluchtte. In de omgeving hield de politie de 23-jarige staande.

Hij bleek inbrekersgereedschap bij zich te hebben, onder invloed van drank te zijn en kon zich niet identificeren. Hij is ingesloten voor verhoor. Veiliggestelde sporen door de technische recherche zullen onderzocht. De beamer gaat terug naar de school die aangifte heeft gedaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.