Aanrijding op N3

11 september 2011

DORDRECHT - Op de randweg N3 richting Papendrecht heeft zaterdagmiddag een aanrijding plaatsgehad waarbij 2 personenauto’s betrokken waren. Een 54-jarige vrouw uit Sliedrecht moest afremmen waarop de bestuurder achter haar dit te laat zag en op de auto botste. Deze bestuurder – een 28-jarige man uit Breda – was vermoedelijk onder invloed van drank dan wel drugs. Hij werd buiten de auto onwel en viel op het wegdek. Ambulancepersoneel bracht hem naar het ziekenhuis en de politie merkt hem aan als verdachte.

Er is bloed bij de man afgenomen in het ziekenhuis om te bezien welke stoffen er in zijn lichaam zaten ten tijde van de aanrijding.  De bestuurster die werd aangereden, kwam met de schrik vrij. Beide voertuigen raakten beschadigd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.