Lastige vrouw aangehouden

13 september 2011

DORDRECHT - Een 18-jarige bromfietsster  is op 12 september op het Van Oldenbarneveltplein aangehouden. Ze reed zonder helm op de stoep en werd daarop door toezichthouders aangesproken. De toezichthouders kregen een grote mond en de vrouw wilde haar gegevens niet geven. Daarop werd de politie erbij gehaald. De vrouw kon geen identiteitsbewijs overleggen en werd daarop aangehouden. De agenten kregen de nodige scheldwoorden toegeroepen en namen haar mee naar het bureau. Daar bleek dat ze een valse naam had opgegeven. Nadat haar identiteit was vastgesteld en de vrouw was verhoord, is ze heengezonden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.