Vrouw gewond na ruzie

16 september 2011

DORDRECHT - Een 37-jarige vrouw uit Dordrecht is op 14 september in een ruzie met een 32-jarige vrouw uit Dordrecht gewond geraakt. De 32-jarige werd aangehouden en is in verzekering gesteld. De twee hadden ruzie met elkaar over het gedrag van hun kinderen. De enigheid ontaarde al snel in een schermutseling, waarbij de 37-jarige een wond aan haar arm opliep. Het slachtoffer gaf een klap terug, waarna de twee uit elkaar gingen. De gewaarschuwde politie was er snel bij om de 32-jarige aan te houden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.