Verwarde vrouw met mes aangehouden

17 september 2011

DORDRECHT - Een 38-jarige vrouw uit Dordrecht is op 16 september op het Boris Pasternak-erf aangehouden. Omstanders hadden haar rond 12.10 uurin een winkel aan het Pearl Buck-erf gezien met een mes in haar hand. Toen de agenten ter plaatse kwamen, was de vrouw weggegaan, maar ze vonden haar snel op het Boris Pasternak-erf .

Toen de agenten haar aanspraken, haalde ze het mes tevoorschijn en liep ze in de richting van de agenten. De agenten waarschuwden meermalen dat ze pepperspray zouden gebruiken, wat ze uiteindelijk ook deden. De vrouw liet het mes echter niet vallen en bleef het wapen dreigend in haar hand houden, waarop de agenten hun vuurwapen trokken.

Door voortdurend met de vrouw te blijven praten, wisten de agenten haar uiteindelijk zover te krijgen dat ze het mes liet vallen, Daarna kon ze aangehouden en geboeid worden. Op het politiebureau werd ze weer agressief, maar dat leidde niet tot gevaarlijke situaties. De vrouw maakte een verwarde indruk. Voor haar is een arts naar het politiebureau gekomen. De verdachte zit voorlopig nog vast.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.