Pleidooi voor gedenkplaat aan gevel woonhuis Prinsenstraat verzetsheld Aart Alblas

20 september 2011

DORDRECHT -Aart Alblas, de meest gedecoreerde verzetsheld uit Dordrecht, stond vandaag centraal in de historische rubriek van het Rijnmond programma Middag aan de Maas (presentatie Marcia Tap). Zij reageerde na de uitzending (die vanaf morgen nog op de site van Rijnmond te beluisteren is) per twitter:

 Wat een held was verzetsman Aart Alblas! Terecht dat @hansberrevoets bij zijn woonhuis aan de Prinsenstraat in Dordt een plaquette wil
 
 Het gesprek vanmiddag in Middag aan de Maas is hier te luisteren:

http://rijnmond.nl/Homepage/Nieuws?view=/News%2FPagina_items%2FMADM%20Vergeten%20Verhalen%2FAart%20Alblas%20verzetsheld%20uit%20Dordrecht

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.