Politie zoekt nog getuigen van dodelijk verkeersongeval

20 september 2011

DORDRECHT - De politie zoekt nog getuigen van het verkeersongeval van zaterdagmiddag 17 september, toen omstreeks 13.00 uur een 50-jarige motorrijder uit Dordrecht op de N3 richting Papendrecht ter hoogte van hectometerpaal 8,9 om het leven kwam.
De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk. Uit onderzoek is gebleken dat ten tijde van het ongeval een grijze sportwagen betrokken geweest bij dit incident. Het is niet duidelijk welke rol deze auto in het ongeval had. Wel is duidelijk dat deze auto, net als de motorrijder, in de richting van Papendrecht reed. Het ging mogelijk om een Lotus Elise of een soortgelijke auto. Deze auto had een dak dat mogelijk van linnen was en dat donkerder was dan de rest van de auto.
Getuigen die de politie nog niet hebben gesproken, worden dringend verzocht alsnog contact op te nemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.