Drie kilo hennep bij automobilist gevonden

21 september 2011

DORDRECHT - Een 23-jarige automobilist uit Frankrijk is op 20 september in Zevenbergschenhoek aangehouden. Agenten zagen hem rond 21.15 uur op de A16 bij de afslag naar de N3 te hard rijden en gaven hem een volgteken. In Zevenbergschenhoek werd de man aan de kant gezet en aan een controle onderworpen. Daaruit kwam drie kilo hennep uit naar voren. Ook bleek de man aan ongeldig paspoort en rijbewijs te hebben De man werd aangehouden en is in verzekering gesteld en de drugs zijn in beslaggenomen.

ZWIJNDRECHT - Een paar uur later werd opnieuw een Franse automobilist op de A16 bij Zwijndrecht aan de kant gezet. De 22-jarige man reed te hard, gaf geen richting aan en hield onvoldoende rechts. De man had ruim 10 gram hasj bij zich en had geen rijbewijs. Na overleg met Justitie kreeg de man voor al deze overtredingen transacties aangeboden. De man betaalde ruim 1000 euro en kon daarna zijn weg vervolgen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.