Milieucontrole op industrieterrein Dordrecht West

23 september 2011

DORDRECHT - Op donderdag 22 september heeft de politie een milieucontrole gehouden op industrieterrein Dordrecht West. Opvallend was dat veel bedrijven afval buiten hun terrein hadden liggen, veelal in de veronderstelling dat het opgehaald zou worden. Zo troffen de agenten op straat een stapel natuurstenen aan, afvalzakken met kleding erin, een volle container met puinafval, maar ook zakken met puinafval ernaast, een losse stelling, betonnen stoepranden en losse stenen, losse pallets, een losse televisie, printer en computerscherm, lege bakken,  openstaande containers, zak met dakbedekking e.d.

De betreffende bedrijven zijn door de politie aangesproken op dit gedrag en hebben het verzoek gekregen de openbare weg niet te gebruiken voor het stallen van afval.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.