Dodelijk ongeluk op N3

17 september 2011
Dodelijk ongeluk op N3

DORDRECHT  /  PAPENDRECHT- Op zaterdagmiddag 17 september omstreeks 13.00 uur heef een dodelijk ongeval plaatsgehad op de randweg N3 in de richting van Papendrecht. Een motorrijder uit Dordrecht kwam hierbij om het leven. De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk. Mogelijk is er een grijze sportwagen betrokken geweest bij dit incident. Hiernaar wordt onderzoek gedaan. De verkeersongevalanalisten van de politie hebben sporenonderzoek verricht. 

Getuigen die de politie nog niet hebben gesproken, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief)
De randweg N3 was tot 14.30 uur afgesloten voor alle verkeer vanaf de A16 dat middels de N3 richting Papendrecht/A15 wilde. Vanaf 14.30 uur werd 1 rijstrook vrijgegeven. Een uur later was de gehele randweg weer vrij voor alle verkeer.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.