Familie verongelukte motorrijder op N3 Dordrecht vraagt om getuigen

18 september 2011

DORDRECHT -Veel mensen, die zaterdagmiddag rond 13 uur op de rondweg N3 reden, reageren op de website van RTVDordrecht op het dodelijke motorongeluk.

Veel mensen melden een relatie te zien tussen het dodelijke ongeluk nabij de afslag Sterrenburg en een grijze sportwagen en doen een oproep aan het publiek om de politie van informatie te voorzien. Ook familie van het slachtoffer reageert via RTVDordrecht: ,,

,,De man van mijn zus en vader van twee kinderen dus die daar is omgekomen… Dat is al niet te bevatten, maar de gedachte dat een of andere lompe aso daar de hand in heeft gehad al helemaal niet! De politie is bezig met een onderzoek, wil iedereen die ook maar iets nuttigs denkt te weten dit doorgeven aan de politie?"

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.