Politie jaagt op verdachte grijze Golf

23 september 2011

DORDRECHT - De politie kreeg gisteren een waarschuwing van een getuige dat er een grijze Golf zonder kenteken op de parkeerplaats van de Antoniuskerk stond.

Dit zou de grijze Golf kunnen zijn die mogelijk betrokken was bij het dodelijk ongeval op de N3 afgelopen zaterdag. Op de zijkant van de auto vonden agenten rode lak op een stukje beschadiging, die mogelijk afkomstig is van de rode motor van de verongelukte Minck Oosterveer.

Met behulp van het oude kenteken dat de nieuwe eigenaar nog had, kon de politie de vorige eigenaar achterhalen, die aangaf dat de schade een jaar eerder door zijn vrouw is veroorzaakt tijdens het inparkeren. De politie vermoed echter dat de schade vers is.

Om dit aan te kunnen tonen, heeft een medewerker van de forensische opsporing een monster genomen van de rode lak, waarna de grijze Golf is weggesleept voor nader onderzoek.

De politie is nog steeds op zoek naar tips en getuigen. ZIjn kunnen zich melden via tel. 0900-8844.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.