Tankstation overvallen: politie zoekt getuigen

27 september 2011

DORDRECHT - Een tankstation aan de Reeweg-Oost is op 26 september door onbekende mannen overvallen. Zeker twee daders bedreigden een personeelslid en gingen er met een nog onbekende buit vandoor. Daarbij maakten zij gebruik van een zilvergrijze personenauto, type stationwagen, mogelijk een nieuw model Renault of Mitsubishi. Niemand raakte bij de overval gewond.

 
Rond 09.00 uur kwam bij de politie de melding van een verdachte situatie binnen, waarna agenten snel ter plaatse gingen. Al snel werd duidelijk dat het om een daadwerkelijk gepleegde overval ging, waarop de agenten onmiddellijk de directe omgeving afzochten. De daders werden niet mee aangetroffen. Technisch Rechercheurs van de Unit Forensische Opsporing hebben in het shop-gedeelte van het tankstation sporenonderzoek verricht en er is direct een buurtonderzoek gestart.
 
De politie zoekt getuigen. Wie om of na 09.05 uur op de Reeweg-Oost/Halmaheiraplein en omgeving iets verdachts heeft gezien wordt gevraagd te bellen. Dat geldt ook voor mensen die in de uren voorafgaand aan de overval iets of iemand gezien hebben die er mogelijk mee te maken hebben. Men kan bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000.
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.