Jubilerende ondernemers Dordrecht weer in het zonnetje gezet

30 september 2011
Jubilerende ondernemers Dordrecht weer in het zonnetje gezet

DORDRECHT - Tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Stadhuis zette wethouder Jasper Mos afgelopen woensdag 28 september jubilerende ondernemers in het zonnetje. Dit jaar zijn er ruim 120 jubilerende ondernemers die 25, 40, 50, 55 of 75 jaar ondernemen in Dordrecht.

De wethouder: “Wij zijn trots op ons zittend bedrijfsleven en met deze feestelijke avond wil het college van burgemeester en wethouders graag waardering uitspreken voor de jubilarissen."

Het gemeentebestuur vindt het ondernemers- en vestigingsklimaat van Dordrecht zeer belangrijk. Dankzij de jubilerende bedrijven, die al jaren in Dordrecht ondernemen, is er volgens wethouder Mos een krachtig en sterk ondernemersklimaat en dat wil het college graag voor Dordrecht behouden. “De economische- en maatschappelijke rol van deze bedrijven is van groot belang voor de stad”, aldus Mos.

Waardering
Het Ondernemersloket van de gemeente zocht enkele jaren geleden een manier om alle jubilerende ondernemers te feliciteren. Dit initiatief is vier jaar geleden opgestart door creatief ondernemer Hans Jansen Manenschijn in samenwerking met het Ondernemersloket. Met deze jaarlijkse bijeenkomsten wil het college zijn waardering voor het bedrijfsleven uitspreken. 

Wethouder Mos: “De sfeer van de bijeenkomst was stijlvol en vooral persoonlijk. Ik heb de gasten persoonlijk gefeliciteerd en aan hen een preegstempel uitgereikt. Met dit cadeau geeft de ondernemer extra cachet aan zijn briefpapier, nota of envelop. Wij zijn trots op onze betrokken en actieve ondernemers!”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.