Ruziënde man aangehouden

30 september 2011

DORDRECHT - Een 36-jarige man uit Dordrecht is op 28 september op de Brouwersdijk aangehouden. Hij had daar ruzie met een andere man gemaakt. Toen een derde man, een 28-jarige man uit Dordrecht, tussenbeide kwam om de kemphanen uit elkaar te halen en de verdachte een duw gaf, keerde de verdachte zich tegen hem. Er ontstond een worsteling, waarbij de verdachte het slachtoffer in zijn arm beet. De politie was er snel bij om de 36-jarige aan te houden. Na zijn verhoor is hij heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.