Aanrijding tussen auto en motorrijder op Rijksstraatweg

02 oktober 2011

DORDRECHT - Op de Rijksstraatweg in Dordrecht heeft zaterdag begin van de avond een aanrijding plaatsgehad tussen een auto en een motorfietser. De automobiliste - een 32-jarige vrouw uit Dordrecht – wilde op de Rijksstraatweg afslaan om een woonerf op te rijden. Op de doorgaande weg kwam de 25-jarige motorrijder uit Dordrecht aanrijden.

Een botsing was het gevolg waarbij de motorrijder gewond raakte. Hij werd naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht en heeft meerdere breuken aan been, pols en arm. De vrouw kwam met de schrik vrij. Zowel auto als motor raakten fors beschadigd. De verkeersongevalanalisten van de politie hebben onderzoek gedaan naar de precieze toedracht. Van beide betrokkenen wordt een verklaring opgenomen.


Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.