Verdachten met gestolen bromfietsen aangehouden

03 oktober 2011

DORDRECHT - Twee jongens van 14 en 17 jaar uit Dordrecht en een 19-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats zijn op 3 oktober rond 01.25 uur aangehouden. Agenten waren op een melding van een mogelijke inbraak in een garagebox aan de Kappeijne van de Copelloweg afgekomen, maar van een inbraak bleek geen sprake. Wel werden de drie verdachten aangetroffen die verklaarden op dat tijdstip aan een brommer te sleutelen. De twee bromfietsen die bij hen werden aangetroffen, bleken beide in Dordrecht gestolen te zijn.

Daarop werd het trio aangehouden. Ze zijn ingesloten en worden verhoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.