Brandje op tijd geblust

06 oktober 2011

DORDRECHT - Bewoners van een woning aan de Doornenburg hebben op 6 oktober tijd een beginnende brand kunnen blussen en wisten daardoor erger te voorkomen. Rond 02.45 uur werd één van de bewoners van de betreffende woning wakker van een sterke brandlucht. Er bleek een raamkozijn in brand staan. Samen met de andere bewoner werden de vlammen geblust. De Unit Forensische Opsporing is voor sporenonderzoek ingeschakeld. De politie houdt rekening met brandstichting en heeft de zaak in onderzoek.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.