Weekend afsluitng N3

07 oktober 2011

DORDRECHT - In verband met (asfalt)werkzaamheden op de N3 sluit Rijkswaterstaat Zuid-Holland deze in het weekend van 14 t/m 16 oktober in de richting Dordrecht in gedeelten af voor alle verkeer.


traject tussen hectometerpaal 4.7 (Provinciale weg) en 9.9 (kruising N3/A16): van vrijdag 14 op zaterdag 15 oktober 2011, tussen 21.00 en 10.00 uur of zoveel langer of korter als noodzakelijk. 


tussen hectometerpaal 3.2 (De Staart) en 9.9 (inclusief kruising N3/A16): van zaterdag 15 op zondag 16 oktober tussen 19.00 en 12.00 uur of zoveel langer of korter als noodzakelijk (aansluiting de Staart blijft open zodat Dordrecht-Centrum bereikbaar blijft.)


Bij slechte weersomstandigheden kan het werk uitgesteld worden. Verkeer wordt ter plaatse met behulp van gele borden omgeleid. Vervoerders van gevaarlijke stoffen dienen via alternatieve routes hun weg te vervolgen. Hulpdiensten kunnen bij een noodsituatie met gepaste snelheid door het werkvak.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.